سه‌شنبه 2 بهمن 1397
English خانه تماس با ما نقشه سایت

واحد بهداشت سلامت نوجوانان ،جوانان ومدارس

طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت ، بهداشت مدارس مجموعه اقداماتی است که به منظور تشخیص ،تامین ،حفظ وارتقا سلامت  جسمی ،روانی واجتماعی دانش آموزان وکارکنان مدارس که به نحوی در ارتباط با دانش آموزان قرار دارند ، تحت راهنمایی وسرپرستی مسنولان آموزشگاه به اجرا در می آید.

اهداف اختصاصی بهداشت مدارس :

1.      ایجاد میل به سلامت ونشاط در کودکان ونوجوانان

2.      آماده کردن کودکان ونوجوانان برای یک زندگی توام با نشاط وسلامت

3.      آموزش صحیح اصول بهداشت وتکرار عادات وتمرین های بهداشتی به طور مداوم تاحدی که طبیعت ثانویه انان شود.

4.      واحد بهداشت سلامت نوجوانان جوانان ومدارس شهرستان خنداب از فروردین 1393فعالیت خود را آغاز نموده است .

اهم فعالیت های انجام شده این واحد :

v     برگزاری هفته سلامت : نواخته شدن زنگ سلامت در یکی از مدارس راهنمایی شهرستان بصورت نمادین با حضور فرماندار ،امام جمعه وریاست محترم شبکه بهداشت ودرمان ومسنولین شهرستانی وتوزیع خمیر دندان و مسواک در بین 140 دانش آموز

v     نصب پلاکارد در معابرعمومی در خصوص عناوین هفته سلامت در سطح شهر و مراکز بهداشتی درمانی

v     برگزاری همایش پیاده روی

v     برگزاری کلاس های آموزشی در هفته سلامت در خصوص یک عمر سلامتی با خود مراقبتی با حضور کارشناسان ستادی در مدارس راهنمایی ودبیرستان در سطح شهر

v     تکمیل واکسیناسیون نوآمو.زان بدو ورود  به مدرسه و پیگیری نوآموزانی که نقص واکسیناسیون داشته اند  طبق برنامه واکسیناسیون کشوری

v      آغاز طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه با مشارکت اداره آموزش وپرورش شهرستان از تاریخ 24/3/93 که تا 21/5/93 ادامه خواهد یافت در این طرح تعداد 856 نفر نوآموز مورد معاینات غربالگری قرار خواهند گرفت.

v      انجام معاینات پدیکوزیس  در شهر خنداب برای تعداد 800 نفر داتنش آموز

v     انجام پایش از پایگاه سنجش ومراکز بهداشتی درمانی در حین اجرای طرح سنجش